Various – Sommer Smash Hits Vinyl, LP, Compilation


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist


Various – Sommer Smash Hits
Label: CBS – 24032
Format: Vinyl, LP, Compilation
Country: Netherlands
Released: 1984
Genre: Electronic, Rock, Pop
Style: Italo-Disco, Pop Rock, Synth-pop, Disco

A1 Real Life– Send Me An Angel 3:53
A2 Wang Chung– Dance Hall Days 3:58
A3 Huey Lewis And The News*– I Want A New Drug 3:29
A4 Eddy Grant– Romancing The Stone 3:32
A5 Styx– Music Time 4:42
A6 My Mine– Zorro 3:46
A7 Jennifer Rush– 25 Lovers 3:37
A8 Fun Fun– Colour My Love 4:01
B1 Chris De Burgh– High On Emotion 3:59
B2 Steve Perry– Oh Sherrie 3:45
B3 Cyndi Lauper– Time After Time 3:52
B4 Blancmange– Don’t Tell Me 3:30
B5 Savage Progress– My Soul Unwraps Tonight 3:25
B6 Sensus– Sensus 3:52
B7 Fiction Factory– Ghost Of Love 3:36
B8 Nena– Lass Mich Dein Pirat Sein 4:51