Various – Actual Pop Music 1/89 2 x Vinyl, LP, Compilation, Gatefold media EX cover EX


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist


Label: Sonocord – 36 312-7
Series: Actual Pop Music – 1/89
2 x Vinyl, LP, Compilation, Gatefold
Country: Germany
Released: 1988
Genre: Electronic, Pop
Style: Disco, Europop, Schlager

A1 Whitney Houston– One Moment In Time 4:43
A2 Nick Kamen– Tell Me 4:20
A3 Engelbert*– Alone In The Night 4:31
A4 Fun Gang– Just For Fun 4:01
A5 Peso (2)– Fool For Love 3:50
A6 B.V.S.M.P.– Anytime 3:34
A7 Demis Roussos– Time 4:17
A8 Corey Hart– In Your Soul 3:52
B1 Mixed Emotions– Just For You 4:13
B2 Art Affairs– Workaholic 3:54
B3 Piero Brunetti– Come Stai 3:57
B4 Chris Norman– Wings Of Love 4:25
B5 Kylie Minogue– The Loco-Motion 3:13
B6 Domain (2)– Sign From Your Heart 5:07
B7 Leslie Mandoki– Korea 4:05
B8 Irrwisch– Queen Of Fire 4:05
C1 Richard Marx– Hold On To The Nights 4:34
C2 Ofra Haza– Galbi 3:12
C3 Mike Weyman– Careless 3:30
C4 Divo– We Can’t Go On 3:25
C5 Hazell Dean– Maybe (We Should Call It A Day) 3:37
C6 Oh Well– Oh Well 3:18
C7 Mica Paris– My One Temptation 3:40
C8 Deborah Sasson & MCL*– Danger In Her Eyes (Carmen) 3:56
C9 Silver (36)– Skinny Minny 3:35
D1 Davy James– Dream Baby 3:48
D2 Komeda Artist– Monkey Forest 3:35
D3 Les McKeown– Love Is Just A Breath Away 3:48
D4 Eddy Huntington– May Day 3:31
D5 Weird Al Yankovic*– Fat 3:35
D6 Gerard Blanc*– Du Soleil Dans La Nuit 3:58
D7 Say Say– Radio Romance 3:19
D8 Blue System– Under My Skin 3:31
D9 Voice Machine– Outrun 3:40