Various – Trip-Hop Legends 3 x Vinyl, LP, Compilation, Boxed set NOU


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist


Label: Wagram Music – 3418526
Series: Vintage Sounds
Format: 3 x Vinyl, LP, Compilation, Boxed set
Country: France
Released: Dec 22, 2022
Genre: Electronic, Latin, Funk / Soul
Style: Trip Hop, Bossanova

A1 Bonobo– Terrapin 4:36
A2 Quantic– Time Is The Enemy 3:39
A3 Moloko– Fun For Me 3:47
A4 Aim feat. Kate Rogers– Sail 6:19
A5 Møme feat. Larry Lynch– Childhood 4:33
B1 Tricky– Evolution Revolution Love 4:08
B2 I:Cube– Adore 6:55
B3 La Funk Mob– Sans Remission 5:50
B4 Suba feat. Cibelle– Felicidade 4:19
B5 Kaytranada feat. Karriem Riggins and River Tiber– Bus Ride 2:13
C1 Fatboy Slim– Praise You (Radio Edit) 3:46
C2 Thievery Corporation– It Takes A Thief 3:58
C3 Waldeck feat. Patrizia Ferrara– Memories 3:54
C4 Snooze– The Chase 8:33
C5 Kid Loco– A Grand Love Theme 3:59
D1 Fakear– When The Night Comes 3:56
D2 Kazam– Bossa Bossa 2:35
D3 Cibelle– Waiting 6:16
D4 Shantel– Elle Est Immortelle 5:30
D5 Guts– Come Closer 5:03
E1 Radiohead– Everything In Its Right Place 4:09
E2 Goldfrapp– Lovely Head 3:45
E3 Zero 7 feat. Sophie Barker– In The Waiting Line 4:31
E4 Alex Gopher– The Child (Radio Edit) 3:37
E5 Gotan Project feat. Cristina Vilallonga– Epoca 4:26
E6 Um– Lost In Paradise 3:16
F1 General Elektriks– Raid The Radio 3:47
F2 The Mighty Bob– Feeling Good 4:11
F3 Trek (9)– We’re Gettin Down 5:00
F4 Bebel Gilberto– August Day Song 4:36
F5 ZAABRISKIE– To The Beat 3:54
F6 La Fine Equipe– Tiramisu Fraise 2:19