The Stranglers – Live (X Cert) Vinyl, LP, Album media EX cover EX


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist
Categorii: , , ,


The Stranglers – Live (X Cert)
Label: United Artists Records – UAG 30224
Format: Vinyl, LP, Album
Country: UK
Released: Feb 24, 1979
Genre: Rock
Style: New Wave, Punk

A1 (Get A) Grip (On Yourself) 3:46
A2 Dagenham Dave 3:12
A3 Burning Up Time 2:35
A4 Dead Ringer 3:24
A5 Hanging Around 4:09
A6 I Feel Like A Wog 3:27
B1 Straighten Out 2:50
B2 Curfew 3:50
B3 Do You Wanna? Death And Night And Blood (Yukio) 5:35
B4 5 Minutes 4:12
B5 Go Buddy Go 5:39