Cliff Richard And The Shadows – Edition 2000 2 x Vinyl, LP, Compilation, Gatefold media EX cover EX


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist


Cliff Richard And The Shadows – Edition 2000
Label: Columbia – C 2027/28
Series: Edition 2000 (2)
Format: 2 x Vinyl, LP, Compilation, Gatefold
Country: Germany
Released: 1970
Genre: Rock, Pop
Style: Instrumental, Vocal, Rock & Roll


A1 Cliff Richard & The Shadows– Ready Teddy
A2 Cliff Richard & The Shadows– The Young Ones
A3 The Shadows– Apache
A4 Cliff Richard & The Shadows– Living Doll
A5 Cliff Richard & The Shadows– A Girl Like You
A6 The Shadows– Quatermaster’s Stores
B1 Cliff Richard – The Shadows* – Der Botho Lucas-Chor*– Rote Lippen Soll Man Küssen (Lucky Lips)
B2 Cliff Richard & The Shadows– Don’t Talk To Him
B3 The Shadows– Wonderful Land
B4 Cliff Richard & The Shadows– Boum
B5 Cliff Richard– Das Ist Die Frage Aller Fragen (Spanish Harlem)
B6 The Shadows– Foot Tapper
C1 Cliff Richard & The Shadows– Es War Keine So Wunderbar Wie Du (I Could Easily Fall In Love With You)
C2 Cliff Richard– Good News
C3 The Shadows– Guitar Tango
C4 Cliff Richard– The Minute You’re Gone
C5 Cliff Richard– All My Love
C6 The Shadows– Atlantis
D1 Cliff & Hank*– Throw Down A Line
D2 Cliff Richard– Ein Sonntag Mit Marie (The Day I Met Marie)
D3 Cliff Richard & The Shadows– Blue Turns To Grey
D4 The Shadows– Theme For Young Lovers
D5 Cliff Richard– Good Times (Better Times)
D6 Cliff Richard– Congratulations