The Jim McCarty Blues Band – Outside Woman Blues CD, Album


1 în stoc

Adauga in Wishlist
Adauga in Wishlist


The Jim McCarty Blues Band* – Outside Woman Blues
Label: Mooreland Street Records – MSR 474
CD, Album
Country: US
Released: 2001
Genre: Rock, Blues

1 Outside Woman Blues
2 Walkin’ Thru The Back Streets
3 Black Hearted Woman
4 Heavy Weather
5 How Blue
6 Framed
7 Hearts Not In It
8 Lawyers, Guns & Money
9 Two Steps Ahead
10 I Go Crazy
11 No Easy Way Out
12 Slow Driver